Инфлуенсърът сега щял да живее във Варна   Даниел Йорданов, познат

...
Инфлуенсърът сега щял да живее във Варна
  Даниел Йорданов, познат
Коментари Харесай

Емили Тротинетката се завърна, ял сапун в килията, правил опит за самоубийство

" Инфлуенсърът " в този момент щял да живее във Варна

 

Даниел Йорданов, прочут още като " Емили Тротинетката ", е роден преди 21 години в Плевен. За себе си споделя, че е жена лесбийка... Още като младеж остава цялостен сирак. В София сегашният блондин с дълга коса заживя при участника във " Фермата " - някогашния културист Тихомир Рангелов, който тогава желаеше да бъде именуван " Мелиса ". Двамата бързо станаха една от най-медийно експонираните двойки, ютубъри и инфлуенсъри. Тротинетката се прочу около фученето си с мощен ел.скутер по магистралиете на България, на което се дължи и прякорът му. После към тях се причисли и 30-годишната софиянка Елизабет.

В началото на април т.г. Емили и пловдивските ютубъри и тиктокъри Тошо Куката и Петко Чеченеца бяха арестувани в ареста на Второ РПУ в Града на тепетата поради присъединяване им в клип с гаврата над 22-годишния Денислав Делчев. В края на предходната седмица Емили бе освободен от тричленен състав на Пловдивския областен съд, откакто излежа съвсем целия законово очакван период от два месеца.

- Емиили, от 18 май към този момент си на независимост. Имаш ли да кажеш нещо по-различно за клипа в пловдивския мол, поради който те арестуваха дружно с Петко Чеченеца и Тошо Куката?

- На 3 април към 19 часа отидохме в Пловдив дружно с моите обичани хора Тихомир и Елизабет. Основната покана към нас беше от Тошо Куката, по-късно от Чеченеца да се снимаме в някакъв клип, само че тогава още нямахме визия какъв ще бъде той. Не знаех, че ще вземам участие в клипа с кучето, мислех, че ще вършим елементарен клип с поздрави. Изведнъж, както си стояхме и си общувахме на другарски начала в Пловдив, разбрах, че уредникът на клипа и на всичко към него е Стоян Карапалов. Той даже е предиздвикал Тошо Куката да се снима в този клип. Куката се съгласява и по-късно дава концепция и на нас.

- Знаеш ли дали този човек е разпитван?

- Не го познавам персонално, не съм го виждала, не знам с какво се занимава. Знам единствено, че е разгласен за общонационално търсене и още не могат да го намерят. Той се е укрил. Той е основателят, той е причинителят и се укрива сега. Между другото, считам, че Чеченеца няма съвсем никаква виновност. Той е доста доверчив и добър човек. Приятелка съм с майка му и с приятелката му Ани. Смятаме с Чеченеца и Тошо Куката, с майките им, с Елизабет и Тихомир да наемем мощен общ юрист и дружно да осъдим страната в Страсбург. Защото най-много аз съм била арестувана непозволено общо 42 дни в следствения арест.

- Какво се случи с теб след задържането ти? Писаха се ужасни неща - за твоето психическо положение, че си правила опити да се самоубиеш...

- Преди да опиша за тези в действителност ужасни прекарвания, желая да отбележа, че ни е натопил един наш комшия от Варна. Той е злобар, който се пробва да ме смаже, само че няма да успее. Пуска непрестанно за нас погрешни неща, клюки ни, ще го съдим. Имаме да съдим много хора и инстанции - районното в Пловдив, страната, този злобар, мисля, че моето задържане в ареста е било нагласено. Не може за един клип да те вкарат в пандиза. Но никой няма да успее да ме в профил от общественото пространство. Аз отново ще бъда в медиите, само че към този момент няма да се фотографирам в такива клипове.

Колкото до неприятните неща, те в действителност ми се случиха. Но желая да благодаря на моите съкилийници Асан Александров и Иво Милев. Много свестни хора! Полицаите сложиха такива хора, че да ме пазят да не си посегна на живота. Първите дни, когато ме вкараха в следствения арест, желаех да хапвам сапун, с цел да се натровя и да припадна, и да ме заведат в болничното заведение. Следващите дни ме сложиха сама в килията по условие на началниците, тъй като съм трансмомиче, пък съм жена измежду мъже, пък не върви доста. Там към този момент се пробвах да си посегна. Взех чаршафа от леглото, увесих го на решетката, само че той се развърза и аз паднах на земята. След двадесет и няколко дни след арестуването ми, когато ни бяха извели на каре - разходка в дворчето, там желаех да си нарязвам вените на едно желязо на оградата. Тръгнах да ги нарязвам, само че старшината видя и ме спря. Нараних се малко, водиха ме след това при доктора. Откачих, тъй като започнаха да ми се случват толкоз гадни неща, а аз съм толкоз добра.

- Как реагираха на ареста ти твоите най-близки родственици - вуйчо ти, леля ти, братовчедите ти, желаеха ли да ти дойдат на рандеву?

- С тях не подкрепям връзка. Аз съм ги отлъчила. Искаха да дойдат в Пловдив да ме видят, само че се опитваха да ме третират като момче, и аз незабавно споделих на моята адвокатка, че не желая да срещам с тях. Защото аз съм лесбийка жена, не съм момче.

- Какво стана с тротинетките ви? Продадохте ли ги?

- Нещата доста се омотаха. Беше извънредно! Тихомир продаде мотора. Тротинетките ги продадохме от дълго време. Вече няма да купуваме нищо. Ако би трябвало да се виждам с мои приятелки по градовете, ще става по доста сложен метод, евентуално не по-рано от два месеца.

- С Елизабет и Тихомир няма ли да се върнете в София?

- След към година-две. Сега съм варненка. Но ще се върнем сигурно. Копнея за София! Ще живеем отново някъде на квартира.

Източник: " България през днешния ден "

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР